Thursday, January 13, 2011

Live review (5/6/2009)

Διαβάζοντας το δέυτερο τέυχος του φανζίν Ισοπέδωση πέτυχα μια κριτική για την συναυλία στις 5/6/'09 με τους Dyspnea,Χειμερία Νάρκη,Kalazaar και Παρείσακτοι στο Πολυτεχνείο. Παραθέτω μόνο το κομμάτι της κριτικής που πιστέυω ότι μιλάει για τους Kalazaar: "...βαβούρα,ενόχληση,ηχορύπανση,ηλεκτρηχητικο μακελείο (με τους τελευτάιους μόνο να μην αποτελούν μπάντα,χαχαχα!!) Γιατί ρε φίλε τόσο τέρμα το μηχάνημα;!;"
Δεν έχω ιδέα αν τελικά άρεσε το set μας σε αυτόν που κάνει την κριτική αλλα όπως και να έχει για έμας αυτα είναι σίγουρα καλά λόγια!! Άντε και την επόμενη φορά ελπίζουμε να προκαλέσουμε πονοκεφάλους και να αναγκαστείτε να φορέσετε ωτοασπίδες χαχαχα.
Αν θέλετε να τσεκάρετε το φανζίν στείλτε ένα mail στο παιδί που το κάνει και σίγουρα θα χαρεί να σας στείλει μια κόπια: yuri_skld(a)yahoo(dot)com.

2 comments:

  1. Από τη συναυλία παρακολούθησα μόνο τους ΧΝ και Δύσπνοια, άρα για Kalazaar δεν έχω να πω κάτι δυστυχώς! Ο "προβληματισμός" που διατυπώθηκε είναι μιας και με πείραξε που δε μπόρεσα ν' ακούσω ούτε ένα στίχο από κάποιο τραγούδι. Το απίστευτο αυτό ηλεκτρηχητικο μακελειό προσωπικά δε θα το απέδιδα τόσο στις μπάντες [αυτό μάλλον σημαίνει ότι έχετε αρκετά περιθώρια βελτίωσης], όσο (1) στη μορφολογία του χώρου και (2) στον ηχολήπτη. Πραγματικά, είναι από τις λίγες συναυλίες που δεν την πάλεψα! Αχαχαχα!!

    ReplyDelete
  2. ήταν πράγματι τόσο χάλι ο ήχος? επι σκήνης πάντως θυμάμαι ότι ήταν μια χαρά,τώρα για το πως ακουγόταν στον κόσμο αυτό δεν το θυμάμαι.έχεις δίκιο πάντως για τον χώρο και τον ηχολήπτη,ήταν το ένα παιδί απο δύσπνοια και έκανε ήχο τελειως εραστεχνικά,αυτοι φέρανε τον εξοπλισμό κίολας.
    πάντως για να ξέρεις σαν Kalazaar μόνο καθαρό ήχο δεν θέλουμε! noise punk φάση!
    χίλια ευχαριστώ για τα φάνζιν κίολας!:)έχω κρατήσει την διέυθινση σου για να σου στείλω το no exit #4,θα είναι έτοιμο σύντομα.

    ReplyDelete